top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND | JOEY

Zelden is het juryrapport zo uitgebreid geweest als bij Joey, onze nieuwe chef-kok. “Na een tweede lockdown had de keuken van Sijf het zwaar te verduren. Chef Dimitri begon bij Ayla, een nieuwe zaak van de HKHG. De komst van een tussenpaus verliep ook niet naar wens, maar nu zijn we heel blij met Joey. Competentie, werklust, collegialiteit en inzicht brengt Joey met zich mee en onze gasten zullen daar mede van genieten.”, klinkt het enthousiast.


Joey is geboren en getogen Vlaardinger en begon bij onze vrienden van de Hofnar aldaar als afwasser. Ambitieus als hij is duurde het niet lang voordat hij aan de koude kant van de keuken stond, waarna de warme kant logischerwijs volgde. Hij ging bij NRC aan de slag als fulltime kok om vervolgens bij de Hofnar zijn rentrée te maken als souschef. Daar werkte hij zich op naar chef-kok en nu runt hij de keuken bij Sijf. Een typisch voorbeeld van iemand die de carrièremogelijkheden bij de Hell’s Kitchen Horeca Groep ten volle heeft benut.


Joey is een typische carnivoor, want hij wordt heel erg blij van een mooi stuk dry aged meat, het liefst een goed gegrilde ribeye. Maar nog blijer wordt hij van de lasagne van zijn moeder. In zijn vrije tijd doet hij graag aan fitness en bolderen. Voor de minder sportieven onder ons die niet weten wat het laatste is, bolderen is klimmen zonder dat je aan een touw vast zit. Gelukkig ligt er wel een hele dikke mat onder.


Joey’s favoriete bier komt uit blik en is de IPA van The Bird Of Prey, een IPA die wat minder bitter is dan gewoonlijk, fruitig en zacht, en bovendien heel goed naar binnen glijdt.


Benieuwd naar Joey's kookkunsten? Reserveer je tafel en kom onze kaart ontdekken!49 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page