top of page

NIEUW VAN 'T VAT | BOCKBIER

Om de terugkeer van onze nieuwsbrief te vieren hebben we deze maand niet één, maar vier bieren van de maand. Het zijn de ideale bieren om het begin van de herfst mee te vieren, namelijk bockbieren. En dan ook nog eens alle vier van het vat. We hebben de volgende voor je in petto:


AMSTEL BOCK

Amstel Bock is het oudste nog bestaande Nederlandse bier dat in 1872 werd geïntroduceerd. Het heeft een zoetige smaak met nuances van geroosterde mouten en een alcoholpercentage van 7%.


BARBAR BOK

Barbar Bok is een heerlijk bockbier, de zoetste van deze vier door de karakteristieke honingsmaak die het bier van Barbar kenmerkt.


CHOUFFE BOK 6666

Chouffe Bok 6666 wordt speciaal voor de Nederlandse markt gebrouwen door de Achouffe Brouwerij. Dit bockbier onderscheidt zich door zijn frisse en vooral ook fruitige smaak. Het beetje bitterheid proef je pas helemaal aan het eind. Voor een bockbier heeft Chouffe Bock 6666 een bescheiden alcoholpercentage van 6,7%.


BOCKBIER VAN HET UILTJE

Het bockbier van het Uiltje is misschien wel de meest bijzondere van het viertal, want door hints van kaneel, vanille, appel en rozijn heeft dit bier veel weg van apfelstrudel. Ideaal voor het ultieme herfstgevoel.50 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page