top of page

NIEUW VAN DE TAPSIJF’S EIGEN BOCKBIER

Bijgewerkt op: 5 nov. 2023


Het weer wordt weer guurder en donkere wolken kondigen de komst van het najaar aan. Op zich klinkt dit niet zo prettig, maar het grote voordeel is dat bij Sijf binnen de Sijfse gezelligheid weer gaat beginnen met een lekker volle bar en alle tafeltjes weer als vanouds bezet. Dit geheel is natuurlijk niet compleet zonder een overheerlijk glas goed getapt bockbier. Dit jaar heeft Sijf speciaal een eigen bockbier laten brouwen bij de Stadshaven Brouwerij in Rotterdam met een zeer straf alcoholpercentage van 7,6%. Laat de kou maar komen, zo kunnen wij er wel tegen!

29 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MEDEWERKER VAN DE MAAND JEFFREY

“Jeffrey is een goedlachse, gezellige, lieve kelner die voordat hij bij Sijf kwam in een bekende Rotterdamse sterrenzaak werkte”, luidt het juryrapport. Jeffrey wil volgend jaar beginnen aan een studi

9 Comments


We are a creative design agency that offers impeccable services Web Designs Boost and ingenious solutions that reflect the latest industry norms and capacity to make an absolute impact.

Like

At Penelope's Glass Artistry, we're not just in the business of selling glass art; we're on a mission to transform the way you perceive and experience glass sculpture wall art art. Our journey is a testament to the passion, creativity, and craftsmanship that go into every piece we create.


Like

Een last-minute vakantiehotel is een accommodatie die je op korte termijn kunt boeken voor een vakantie. Deze hotels bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor reizigers die op het laatste moment beslissen om op vakantie te gaan. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen met betrekking tot last-minute vakantiehotels:

  1. Kortetermijnboekingen: Last-minute vakantiehotels staan open voor boekingen met een korte leadtijd, meestal slechts enkele dagen of weken voor de gewenste aankomstdatum.

  2. Kortingen en aanbiedingen: Deze hotels bieden vaak kortingen op kamerprijzen of pakketten om onverkochte kamers te vullen. De tarieven kunnen aanzienlijk lager zijn dan normaal, waardoor reizigers geld kunnen besparen.

  3. Flexibiliteit: Omdat last-minute boekingen vaak afhangen van beschikbaarheid, is het belangrijk dat reizigers flexibel zijn wat betreft de bestemming en reisdatums. Je…

Like

Wat is een elektrische scooter?


Een elektrische scooter is een vervoermiddel dat wordt aangedreven door een elektrische motor en wordt gevoed door oplaadbare batterijen in plaats van een verbrandingsmotor die benzine of diesel gebruikt. Elektrische scooters zijn ontworpen voor korte tot middellange afstanden en zijn een populair vervoermiddel in stedelijke gebieden.


De voordelen van een elektrische scooter


Elektrische scooters bieden verschillende voordelen ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren en andere vervoermiddelen. Hier zijn enkele van de voordelen van elektrische scooters:


  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide en stikstofoxiden, en dragen daarom bij aan een schonere luchtkwaliteit en verminderde luchtvervuiling. Ze helpen ook bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering.


  1. Stil…


Like

bottom of page