top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND | SERGE

En ook deze maand liegt het juryrapport er niet om: "Serge is een aimabele jongen met veel liefde voor het vak. Hij beschikt over een grote kennis van bier en is ook erg leergierig. Als de ruwe puntjes wat worden bijgeslepen kan hij een topkelner bij Sijf worden." Serge heeft in een breed scala van horeca-etablissementen gewerkt, van bruine cafés tot fancy restaurants, maar bij Sijf heeft hij eindelijk zijn draai gevonden. Hij houdt van sociale interactie in een gezellige en knusse omgeving. Waar kun je dit beter doen dan bij Sijf? Immer uitgerust met drie van huis meegebrachte pennen - het pennentekort is nog groter dan het personeelstekort in de horeca - vertelt hij je graag alles over bier. Zijn favoriet op dit gebied is de Brugge Tripel. In zijn vrije tijd leest Serge graag sciencefiction in het algemeen en de Dune reeks van Frank Herbert in het bijzonder. Ook kan hij zichzelf helemaal verliezen in strategy games op de computer zoals in de uitgebreide veldslagen van Total War.
81 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


cie kalyl
cie kalyl
May 21

He possesses extensive knowledge of beer Among Us Unblocked and is incredibly eager to learn. With a bit of refinement, he could become a top-notch waiter at Sijf.

Like

Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 06, 2023

Thanks for this nice article. We have the best gambling activities best place for enjoying visit our website too. https://j9korea.com/


Like
bottom of page