top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND | MARTIJN

"Met Martijn heeft het team van Sijf een prima versterking erbij, een verstandige Hollandse jongen die bruist van de energie en voor iedereen een vriendelijk woord heeft.”, luidt het prijzende juryrapport van de medewerker van de maand december. Martijn is dan ook helemaal op zijn plaats achter de prachtige bar van Sijf. Het leukste vindt hij dat het harde werken beloond wordt door de gezelligheid met zijn collega’s.


Hij studeert econometrie, de wiskundige, statistische kant van economie, maar weet nog niet precies wat hij daarmee wil gaan doen in de toekomst. Martijn houdt zichzelf graag in conditie en is daarom vaak te vinden in de sportschool, aan het hardlopen of op een andere manier bezig om fit te blijven. Daarnaast speelt hij graag gitaar, het liefst in de smaken rock ‘n roll en blues. Wat dat betreft komt hij goed aan zijn trekken met de playlist van Sijf.


Als Martijn dan eindelijk tijd heeft om te genieten van een biertje doet hij dat het liefst met een Duvel Tripel Hop. Hij ziet dit als een upgrade van de originele Duvel waarbij het unieke karakter meer naar boven komt.147 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page