top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND: FERRY

Ook deze maand liegt het juryrapport er niet om: “Ferry is een aantal jaartjes geleden begonnen als leerling in Sijf. Na wat omzwervingen is hij weer terug op het oude nest als chef-kok die kookt voor alle monden. En dat past precies in Sijf.”

Ferry houdt ervan om gerechten te creëren. Bij Sijf kan hij het nonchalante met het culinaire mixen om de gerechten van een eetcafé naar een hoger niveau te brengen. Volgens deze werkwijze is hij de afgelopen tijd druk bezig geweest om een schitterend kerstmenu te bedenken dat je kunt bewonderen.

Ferry is groot fan van de Mexicaanse keuken door de aangename combinatie tussen fris, pittig en zuur. Hij wordt dan ook heel erg gelukkig van een lekker taco of tortilla. Verder is hij verwoed verzamelaar van kookboeken waarvan uiteraard alle recepten uitgeprobeerd moeten worden.

Hij is geen echte bierdrinker, maar van een Magners cider in een groot glas met ijs wordt hij erg blij.


30 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MEDEWERKER VAN DE MAAND JEFFREY

“Jeffrey is een goedlachse, gezellige, lieve kelner die voordat hij bij Sijf kwam in een bekende Rotterdamse sterrenzaak werkte”, luidt het juryrapport. Jeffrey wil volgend jaar beginnen aan een studi

bottom of page