top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND: VICTOR

Dit keer heeft de jury de volgende lovende woorden te melden over onze nieuwe medewerker van de maand: “Vic is uiterst vriendelijk en behulpzaam, een bijzonder goede collega en als alle planeten op een rijtje staan, neemt hij ook nog de telefoon op.” Victor vindt het heel prettig dat hij bij Sijf zichzelf kan zijn met een eigen manier van werken. Het liefst loopt hij op het terras, zodat hij buiten kan zijn en gezellig met de gasten kan praten. Die moeten overigens wel uitkijken wat ze zeggen, want Victor studeert psychologie, dus hij heeft er geen enkele moeite mee om de menselijke geest te doorgronden. Hij is dan ook gespecialiseerd in gesprekstechnieken, maar wil absoluut niet voor een commercieel bedrijf gaan werken. In de toekomst zal hij zeker gaan kiezen voor persoonlijke psychologie om mensen te helpen met hun problemen.

Wat betreft de playlist van Sijf voelt hij zich als een vis in het water, want Victor houdt van retromuziek, graag met een gitaar, want dat instrument speelt hij zelf ook. In zijn vrije tijd drinkt hij het liefst een Seef, een goed gebrouwen blond bier met lichte tinten van banaan.




69 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

MEDEWERKER VAN DE MAAND JEFFREY

“Jeffrey is een goedlachse, gezellige, lieve kelner die voordat hij bij Sijf kwam in een bekende Rotterdamse sterrenzaak werkte”, luidt het juryrapport. Jeffrey wil volgend jaar beginnen aan een studi

bottom of page