top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND | CARLIJN

En ook deze maand liegt het juryrapport er niet om: "Carlijn is een pittige tante met een goed horecagevoel. Ze rent lekker door en dat is in de drukte van Sijf hard nodig. Niets is haar teveel", aldus de jury over onze eerste medewerker van de maand van het nieuwe jaar. Naast de goede sfeer en de fijne collega's stelt zij vooral de welgemeende omgang met de gasten op prijs. "Vaak zie je een neppig spelletje in de horeca, maar dat is hier totaal niet het geval.", verklaart zij enthousiast.

Naast het werk bij Sijf studeert Carlijn bedrijfskunde. Wat zij daar uiteindelijk mee gaat doen is haar voorlopig nog even een raadsel. De tijd die haar rest brengt zij graag door met familie en vrienden. Daarnaast is zij slachtoffer van een sportschoolabonnement. Zij probeert heel regelmatig te gaan sporten, maar dat gebeurt eerder niet dan wel. Maar wel iedere maand braaf de contributie voldoen. Carlijn's favoriete bier is de Apres Kievit, een donker, krachtig en vol winterbier. Leuk detail is dat brouwerij Bird bomen plant van een gedeelte van de winst.


81 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 06, 2023

Thanks for this nice article. We have the best gambling activities best place for enjoying visit our website too. https://j9korea.com/


Like
bottom of page