top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND: BARRIE

Een bijzonder lovend juryrapport over Barrie die tegenwoordig naast Aad bedrijfsleider van Sijf is: “Barrie is de nieuwe Kolos van Sijf, een vriendelijke reus waarbij vakbekwaamheid, gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Ouderwetse horeca waar we van kunnen genieten.” Dat Barrie tevens een enorme bikkel is blijkt uit het feit dat hij gewoon doorwerkt met drie hechtingen in zijn voet als gevolg van een onfortuinlijke confrontatie met een stuk glas. Hij vindt het fijne van Sijf dat het een oud stukje Rotterdam is dat overeind is gebleven na het bombardement. Een zaak met een ziel. “Als je bij ons de drempel over gaat, loop je een stukje Oud-Rotterdam binnen.”

Bierkennis is hem niet vreemd, want hij heeft vroeger bij Brouwerij Scheveningen gewerkt en later bij Brouwcafé De Hofnar. In zijn vrije tijd drinkt Barrie graag mooie bieren en doet hij zijn uiterste best om zijn productkennis bij te houden. Je maakt hem heel erg blij met een Chimay Bleue, een bijzonder sterk en complex trappistenbier, vol van smaak en hoog in alcohol. Heel erg lekker bij een portie spareribs.



57 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MEDEWERKER VAN DE MAAND JEFFREY

“Jeffrey is een goedlachse, gezellige, lieve kelner die voordat hij bij Sijf kwam in een bekende Rotterdamse sterrenzaak werkte”, luidt het juryrapport. Jeffrey wil volgend jaar beginnen aan een studi

bottom of page