top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND SEM

Bijgewerkt op: 8 mrt.






Met de komst van de nieuwe jury worden de juryrapporten steeds langer. Zo ook voor onze nieuwe medewerker van de maand: “Sem is net door zijn proeftijd heen en nu al van grote waarde voor Sijf. Hij is een harde werker die er niet voor schuwt om extra diensten te draaien wanneer er zieken zijn. Hij houdt van gezelligheid en is ieders vriend. Echt een toffe aanwinst voor Sijf!”. Sem voelt zich helemaal thuis in het hechte Sijf-team en stelt vooral de afwisseling van diensten zeer op prijs. Elke keer op een andere plek houdt het voor hem spannend. Hij is bovendien een uitstekend culinair adviseur aan tafel en weet als geen ander onze gasten wegwijs te maken door onze nieuwe menukaart.

Hij studeert bouwkunde en wil daar uiteindelijk constructeur mee worden. In die functie voert hij alle berekeningen uit die voor een bouwproject nodig zijn. In zijn vrije tijd is hij met enige regelmaat in de sportschool te vinden of doet hij een drankje met vrienden. Koken is een grote hobby van Sem. Zijn liefde gaat uit naar de Italiaanse keuken met als grote specialiteit het bereiden van een overheerlijke risotto.

Na zijn werk lust Sem graag een kruidige tripel Karmeliet, omdat hij dit bier traditiegetrouw met zijn vader drinkt.

40 weergaven7 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MEDEWERKER VAN DE MAAND JEFFREY

“Jeffrey is een goedlachse, gezellige, lieve kelner die voordat hij bij Sijf kwam in een bekende Rotterdamse sterrenzaak werkte”, luidt het juryrapport. Jeffrey wil volgend jaar beginnen aan een studi

bottom of page