top of page

HARING EN SPECIAALBIER PARTY – WOENSDAG 22 JUNI VANAF 17:00

Ja, dames en heren, eindelijk is het zo ver. Door corona moesten we gedwongen twee jaar overslaan, maar nu is de Haring en Speciaalbier party weer terug. En hoe! Om de twee gemiste jaren goed te maken, pakken wij grootser uit dan ooit.


Uiteraard is er de haring. Deskundigen hebben al voorspeld dat deze dit jaar zeldzaam lekker gaan worden. Vetter en smaakvoller dan in voorgaande jaren. Dat belooft wat!


Daarnaast gaan wij, om het tweede deel van de naam van het evenement de benadrukken, een bierstraat maken, waarin niet alleen heel veel lekkers uit het assortiment van Sijf valt te proeven, maar ook speciale bieren van de Rotterdamse brouwerijen Stadshaven, Noordt en Hoevebrugsch.


Verder is er natuurlijk ook nog live muziek. Hier pakken we ook groter uit dan normaal, want we hebben niet één, maar drie bands geboekt om de haringen nog lekkerder naar binnen te laten glijden.

We beginnen om 17:00 uur feestelijk met DIT, om 18:30 beklimt de Old Spice Band het podium en rond 20:30 sluit De Kaap met de mooiste liedjes van Tom Waits stemming af.


De spelregels zijn nog steeds hetzelfde: de haring krijg je van ons, je moet hem alleen zelf even laten zwemmen.
67 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page