top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND: ROEMER


Zelden is de jury zo enthousiast geweest over de medewerker van de maand: “Als er een ster snel rijzende is, dan is het wel Roemer. Van afwasser in de keuken tot floormanager aan de voorkant. Hij wordt geroemd om zijn inzet en bereidwilligheid.”


Roemer vindt het warme contact met de gasten en met zijn collega’s die eerder vrienden zijn dan collega’s de leukste reden om bij Sijf te werken. Hij is onlangs gestopt met zijn studie bedrijfskunde, gewoonweg omdat hij er niets aan vond. Dit jaar gaat Roemer eerst een jaar door Australië reizen alvorens aan een studie bouwkunde te beginnen, want hij heeft er zijn zinnen op gezet om architect te worden.


In zijn vrije tijd verslindt hij graag boeken van Hollandse grootmeester zoals W.F. Hermans en Harry Mulish en verzamelt hij vinyl van artiesten als the Rolling Stones, David Bowie en Pearl Jam. Tha Thai Oedipus is Roemer’s favoriete bier en dan bij voorleur van de tap vanwege een andere koolzuurbeleving. Ja, ja, we hebben hier met een kenner te maken.


142 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Kommentar


Hij is onlangs gestopt met zijn studie bedrijfskunde, gewoonweg omdat hij er niets aan vond. - geometry dash subzero

Gefällt mir
bottom of page