top of page

MEDEWERKER VAN DE MAAND: ROEMER


Zelden is de jury zo enthousiast geweest over de medewerker van de maand: “Als er een ster snel rijzende is, dan is het wel Roemer. Van afwasser in de keuken tot floormanager aan de voorkant. Hij wordt geroemd om zijn inzet en bereidwilligheid.”


Roemer vindt het warme contact met de gasten en met zijn collega’s die eerder vrienden zijn dan collega’s de leukste reden om bij Sijf te werken. Hij is onlangs gestopt met zijn studie bedrijfskunde, gewoonweg omdat hij er niets aan vond. Dit jaar gaat Roemer eerst een jaar door Australië reizen alvorens aan een studie bouwkunde te beginnen, want hij heeft er zijn zinnen op gezet om architect te worden.


In zijn vrije tijd verslindt hij graag boeken van Hollandse grootmeester zoals W.F. Hermans en Harry Mulish en verzamelt hij vinyl van artiesten als the Rolling Stones, David Bowie en Pearl Jam. Tha Thai Oedipus is Roemer’s favoriete bier en dan bij voorleur van de tap vanwege een andere koolzuurbeleving. Ja, ja, we hebben hier met een kenner te maken.


176 weergaven7 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SIJF’S DJ’S DRAAIEN DOOR DEZE ZOMER

Het zal de vaste gasten van Sijf ongetwijfeld zijn opgevallen dat, in tegenstelling tot voorgaande jaren, de dj’s dit jaar niet op zomerreces zijn. Nee, dit jaar draaien zij gewoon door. Voor het open

MEDEWERKER VAN DE MAAND

EVA Eva is de jongste van het team, een pittige kleine meid die van aanpakken houdt. Een echte aanwinst voor Sijf. Zij studeert bedrijfskunde en daarmee wil ze later het liefst iets op het gebied van

7 Comments


Xenia Ernesta
Xenia Ernesta
3 dagen geleden

online gaming provides a safe and controlled Papa's Pizzeria environment to experiment with decision-making and face consequences without real-world risks.

Like

Hij is zowel knap als getalenteerd en hardwerkend. Echt mijn ideale vriendje connections game

Like

Please accept my deepest gratitude for the wonderful resources you have shared with us. The more I think about it, the more I think I should learn about this subject. The content you provided has occupied a significant portion of my free time. I am extremely grateful for your assistance. geometry dash

Like

Roemer's rise from dishwasher to floor manager is truly inspiring. It's wonderful to see his passion for engaging with guests and colleagues - almost like chatting with friends on omegle new. His diverse interests, from literature to vinyl collecting, make him a well-rounded individual poised for an exciting architectural journey ahead.

Like

Hij is heel knap, heeft zowel werkvermogen als een goede instelling trap the cat

Like
bottom of page