Telefoon

010-4332610


Adres

Oude Binnenweg 115 Rotterdam


mobile logo

Nieuwsch

Sijf bestaat 20 jaar!

Vul de kelken, schal de klaroenen, want Sijf bestaat deze maand 20 jaar. En dat willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Van woensdag 23 mei tot en met zondag 27 mei zetten wij de Oude Binnenweg compleet op z’n kop. Wat kun je allemaal verwachten?

WOENSDAG 23 MEI
17:00 uur. PRESENTATIE VAN EEN SPECIAAL BIER.
Dit bier is zo speciaal dat we nog even geheim houden over welke godendrank dit gaat.

DONDERDAG 24 MEI
21:30 uur. DADI DRAAIT DOOR!
Onze huis-dj André Dadi draait al jaren de sterren van de hemel in Sijf. Hij mag dus absoluut niet ontbreken op ons feest. Verwacht zoals altijd de beste soul, funk en jazz.

VRIJDAG 25 MEI
22:00 uur. SIJF GAAT VREEMD!
Een avond zoals deze zul je nooit meer meemaken in Sijf. We gooien onze muzikale huisregels compleet overboord en gaan op de Nederlandstalige tour. Je krijgt een spetterend optreden van een Hollandse zanger te horen, en we hebben een dj geboekt die speciaal ingevlogen wordt vanuit Volendam. Bovendien wordt de bar bemand door veel ex-werknemers van Sijf. Als dat geen feest wordt…

ZATERDAG 26 MEI
22:00 uur. SILENT DISCO
Uiteraard willen we 20 jaar Sijf ook vieren met een dansfeest. Helaas vinden de buurtbewoners het een stuk minder geslaagd als er luide muziek tot 02:00 uur de straat in tettert. Daarom hebben wij gekozen voor Silent Disco. Je krijgt een koptelefoon op je knar, en door middel van een handig schakelaartje kun je ook nog eens kiezen tussen twee muziekkanalen. Dansen totdat je erbij neervalt.

ZONDAG 27 MEI
18:00 uur. BEHIND THE CURTAINS SPECIAL
Sijf maakt al jaren naam als kleinste podium van Nederland waar de meest gerenommeerde singer-songwriters uit binnen- en buitenland optreden. Voor 20 jaar Sijf pakken we groots uit met een zeer speciale formatie die de gemoederen danig in beweging zullen brengen.


Call Now Button