Telefoon

010-4332610


Adres

Oude Binnenweg 115 Rotterdam


mobile logo

Nieuwsch

MEDEWERKER VAN DE MAAND: JIMMY

Het juryrapport liegt er niet om: “Onze Jimmy komt uit het Bourgondische gedeelte van ons land en brengt deze prikkels graag over op de gasten van Sijf. Door z’n sympathieke uitstraling en warme karakter is hij snel door zijn collega’s in de armen gesloten.”.
Jimmy’s zachte G verraadt dat zijn geboortewieg in Maastricht stond. Daar werkte hij in een bruin cafĂ© en deed ervaring op die hij nu goed bij Sijf kan gebruiken. Hij heeft het heel erg naar zijn zin in het gezellige Sijf-team en vindt het ook leuk dat er veel internationaal publiek bij Sijf komt.
Jimmy studeert momenteel Geneeskunde. Wat hij daar in de toekomst mee gaat doen weet hij nog niet. Maar dat hoeft ook niet, want hij zit pas in zijn tweede jaar en als hij zich daarna nog wil specialiseren, heeft hij nogal wat jaren voor de boeg.
In zijn vrije tijd gaat hij veel met vrienden uit. Altijd handig om zijn productkennis bij te houden. Verder zijn muziek en voetbal zijn grote passies. Zijn favoriete biertje is simpel, maar o zo lekker: een fluitje De Koninck.


Call Now Button