Telefoon

010-4332610


Adres

Oude Binnenweg 115 Rotterdam


mobile logo

BORRELS

Afscheid van een collega, een succes te vieren of zomaar? Sijf is voor groepen tot 80 personen dé plek om een informele borrel te geven. De borrel kunnen we aan je wensen aanpassen. Je kunt kiezen voor het ‘open bar’-principe, maar ook als je een bepaald budget hebt ben je bij ons op het juiste adres. Wil je de borrel aankleden met hapjes? Informeer dan naar de mogelijkheden voor (luxere) bittergarnituren of een buffet. Sijf denkt graag met je mee!

Eindelijk afgestudeerd? Dat vraagt om een feestje!

Sijf is regelmatig gastheer van afstudeerborrels. Zo’n borrel kun je alleen of samen met studiegenoten van je organiseren. Wij reserveren een deel van de zaak of terras exclusief voor jou. Verder kunnen we je helpen met bittergarnituur, aankleding en een dj.

Wat kost zo’n borrel? Dat bepaal je helemaal zelf!

Er zijn 3 mogelijkheden:

1 – open bar-principe

2 – vast budget, dit kan al vanaf 50 euro

3 – consumptiebonnen

Sijf vindt dat er altijd wel een goede reden voor een borrel te verzinnen is! Loop jij al een tijd rond met een idee voor een (netwerk)borrel, open coffee, whatever. Neem contact met ons op. Kun je ons overtuigen van jouw idee, dan helpen wij je met de organisatie!

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag draaien onze vaste dj’s in Sijf. Deze dj’s kun je echter ook inhuren voor jou (bedrijfs)feest op locatie.


Voor meer informatie:

mail: info@sijf.nl

loop gewoon bij ons binnen om vrijblijvend je plannen te bespreken,

of vraag online een offerte aan

offerte aanvragenimage

En het meest houden we van de zomaar-borrel. Zomaar, met je maten, speciaal biertje, bitterbal... Tot Sijf!


Call Now Button