top of page
25 jaar Sijf

25 JAAR SIJF

ONBEPERKT SPARE RIBS 15,-

Voor de grote eters hebben we enorm goed nieuws, want in november serveren wij van zondag tot en met donderdag onbeperkt spareribs voor slechts 15 euro. 

Let op: reserveren strekt tot aanbeveling, want wij verwachten dat heel weinig mensen voor dit geld zelf in de keuken gaan staan.

scene-typical-of-many-enacted-on-the-advent-of-legal-beer-news-photo-1633579092.jpg

25 JAAR SIJF

JUBILEUM FEEST

Op zaterdag 25 november presenteren wij vanaf 22:00 onze gloednieuwe dansvloer in Sijf met een spetterend jubileumfeest. Achter de draaitafels staat Gene Williams, een dj die al jarenlang elke dansvloer in vuur en vlam krijgt met zijn opzwepende melange van funky, jazzy en soulful beats en nu-disco. Ja, je hoort het goed, vanaf deze zaterdag mag er elk weekend gedanst worden in Sijf.

PROOST!

25 JAAR SIJF

De hele maand november is het feest in Sijf, want wij vieren het heugelijke feit dat wij alweer 25 jaar bestaan. En dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren, op de bekende sfeervolle Sijfse wijze, zowel op culinair als muzikaal gebied. We hebben een paar overheerlijke tongstrelende aanbiedingen voor je in petto, een speciale 25 jaar Sijf pubquiz, een feest om de nieuwe muzikale richting van het weekend in te weiden inclusief een heuse dansvloer. Kortom, in november is er elke dag wel wat speciaals te doen. Als dat geen feest wordt…

Onbeperkt spare ribs Sijf

16 NOVEMBER 20:00

SIJF'S PUBQUIZ

Test je kennis tijdens de Sijf Pubquiz. Naast vragen over algemeen kennis kun je uiteraard ook een ronde verwachten met vragen over Sijf. Naast eeuwige roem zijn er natuurlijk ook schitterende prijzen te winnen. Koop nu je ticket! 

Vintage dancing pub
bottom of page